Menu openen Menu sluiten

Coaches

Marouan Toutouh – Toutouh trainingen & begeleiding (Apeldoorn)

Marouan beschrijft zichzelf als empathisch en resultaatgericht. Als individuele coach focust hij op het ontdekken van jouw unieke krachten en het overwinnen van obstakels. Zijn aanpak is doelgericht, waarbij hij je begeleidt om concrete stappen te zetten naar persoonlijke groei en succes. Zijn specialismen: agressie regulatie, in beweging komen (sport), sociaal emotionele problemen, gedrag met uitdagingen, streetwise. Marouan werkt met een team samen en ze kijken bij welke coach jouw vraag het beste past.

Lees meer

Martijn van den Berg – Bergfit (Wichmond)

Gaat het even niet zo lekker met je, dan helpt Martijn je graag om door middel van sport en avontuur, jou weer in je kracht te zetten. Niet denken maar doen helpt vaak om je probleem inzichtelijk te krijgen en samen helder te krijgen welke competenties je wil versterken. Martijn gebruikt de natuur als lokaal om jou met avontuurlijke activiteiten te laten ervaren wat je kunt en wat je in je hebt. Door je uit te dagen laat ik je groeien. Zo gaan we gaan samen aan de slag om door middel van ervarend leren weer grip te krijgen op jouw situatie. BERGFIT richt zich op het leren door ervaringen voor jongeren met de volgende problematiek: • Faalangst/onzekerheid • ADHD • Omgaan met motivatieproblemen • Hoogbegaafdheid • Gedrag met een uitdaging/agressie regulatie

Lees meer

Angelique Waayer – De Cocon (Apeldoorn)

Als coach is Angelique betrokken bij de studenten en vindt ze betrouwbaar zijn belangrijk. Graag wil ze een luisterend oor voor je zijn, meedenken met wat jij graag zou willen en samen onderzoeken welke oplossing we kunnen vinden voor jouw situatie. Hierbij is samenwerking belangrijk en afstemming met andere betrokkenen. Daarnaast is Angelique enthousiast en vindt ze een gevoel voor humor belangrijk. Haar specialismen zijn: werken aan je zelfbeeld, versterken van je zelfvertrouwen en weerbaarheid, AD(H)D en HSP, Sociaal- en emotionele problemen, angstproblematiek, hechtingsproblematiek, traumaverwerking / begeleiding bij jongeren, balans tussen school en privé.

Lees meer

Peter Hagen – Zorgparaat (Apeldoorn)

Peter is een coach die duidelijk, betrouwbaar en betrokken is. Daarnaast heeft hij inmiddels veel ervaring opgedaan in het werken met jongeren met autisme en is hij een specialist op dit gebied. Peter is rustig en weet goed aan te sluiten bij jou en je ouders/verzorgers. Hij gebruikt niet één bepaalde methodiek maar maakt gebruik van onderdelen uit verschillende methoden waar hij afgelopen jaren in geschoold is zodat hij maatwerk bij je kan bieden. Dit kan met gesprekken aan de keukentafel. Maar ook door bijvoorbeeld met je te wandelen of te fietsen. Peter gelooft dat het belangrijk is om je thuissituatie goed te kennen en daarom wil hij ook graag de kennismaking bij je thuis doen. Peter neemt alleen jongeren aan die in gemeente Apeldoorn wonen.

Lees meer

Karijn Sieben – Intuïtief coach en trainer (Voorst)

Karijn is een vriendelijke en positieve coach. De essentie van haar coaching is om écht naar jou te luisteren. Als het even niet zo goed gaat op school, thuis of in je vrije tijd gaan we samen op zoek naar oplossingen die voor jou goed voelen. Naast het zoeken van oplossingen vindt ze het belangrijk dat je gaat onderzoeken wat jouw talenten zijn en wat je leuk vindt om te doen. We kijken samen welke stappen je hier in kunt zetten. Zo kun jij met plezier en zelfvertrouwen in het leven staan! Karijn kijkt vooral vanuit de hele mens en heeft een brede ervaring met diverse jongeren/leerlingen. Als ik dan toch gevraagd wordt om specialismen te noemen zijn dat: emotionele problemen, stress/burn-out/prestatiedruk, HSP, sombere/angstige gevoelens/niet lekker in vel zitten en leren omgaan met een beperking (zelfacceptatie).

Lees meer

Ariëtte de Ruiter – JetsCo (Loenen)

Ariëtte is een spontane, creatieve coach, die graag naast jou staat en samen met jou kijkt wat voor jou werkt. Mijn hart ligt bij het coachen van jongeren. Jongeren zijn nieuwsgierig, volop in ontwikkeling en staan aan het begin van het leven. Er komt veel op jullie, jongeren, af. Onder jullie zijn nogal wat jongeren die struggelen of vastlopen thuis en/ of op school. Door faalangst, weinig zelfvertrouwen, stress of omdat het op school om welke reden dan ook niet lukt. Een deel van jullie voelt zich niet gezien, niet gehoord, niet begrepen. Een aantal van jullie struggelt met zijn of haar identiteit, wie ben je, wat ben je, waar ben je goed in? Haar specialismen zijn: Identiteit – wie ben jij?, Sombere gevoelens, niet lekker in vel, emotionele problemen, Inzichten d.m.v. Beweging, creatieve activiteiten, zowel in de natuur als binnen, Bewustwording, leren omgaan met stress, AD(H)D en autisme.

Lees meer

Nadja van den Berg – Jongerencoach (Eefde)

Zodra je bij Nadja bent voel je de rust en haar kwaliteit om zich makkelijk en snel in te kunnen leven. Ze is open-minded en daardoor makkelijk in contact.   Ze coacht vanuit haar eigen (kook-)studio op de boerderij in Eefde, waar ze woont. Deze boerderij en de (moes)tuin nodigen uit tot inspiratie voor nieuwe stappen in je leven, of om gewoon even je hoofd leeg te maken. Door te koken, de tuin in te gaan of met haar lieve hond te gaan wandelen. Ook werkt Nadja ambulant.  Nadja heeft voor iedereen een luisterend oor zodat je je gedachten, vragen en problemen kunnen ordenen. Haar specialismen zijn: omgaan met motivatieproblemen, emotionele en gedragsproblemen, balans leefgebieden (prive/school & werk), voeding, (familie-)opstellingen. En binnenkort ook op het gebied van trauma.

Lees meer

Niels Lam – Gewoon Niels (Eerbeek)

Niels heeft een groot empathisch vermogen (inleven in de ander). Hij zorgt ervoor dat de jongere zich daadwerkelijk gezien en gehoord voelt. In zijn werk als coach maakt Niels graag gebruik van humor; sommige uitdagingen kunnen al behoorlijk ingewikkeld zijn. Dit betekent natuurlijk niet dat hij de hulpvraag van de coachee (jongere) niet serieus neemt. Niels werkt als coach graag samen met de persoon die hij ondersteunt; samen kijken naar de uitdaging, en die aangaan. Daarbij is hij niet bang om het een keer mis te hebben, niemand is tenslotte perfect. Zijn wie je bent is voor Niels als persoon, en als coach, heel belangrijk. En anderen begeleiden, zodat zij ook kunnen zijn wie ze willen zijn, is iets waar hij zich graag voor inzet. Specialismen: (Gender-) identiteit, seksuele gerichtheid, adoptie, stress en burn-out, omgaan met weerstand, sombere gevoelens/niet lekker in je vel/emotionele problemen en onzekerheid/angsten. 

Lees meer

Bianca Berger – Coaching & therapie (Deventer)

Bianca is een rustige, empathische, intuïtieve coach die een luisterend oor biedt en graag echt wil horen wat de jongere vertelt zodat zij goed kan inschatten waar de blokkades liggen en hierdoor heel gericht met de jongere aan de slag kan. Zij benadert de coaching op de mens in zijn geheel: Fysiek, mentaal, emotioneel, fysiologisch en de energie. Deze elementen komen er dan ook allemaal aan te pas tijdens een traject. Specialismen: zelfvertrouwen, stressmanagement, omzetten van ‘negatieve naar motiverende gedachten/overtuigingen (Psych-K), frustratie en woedemanagement, voeding, sociaal emotionele problemen en omgaan met sombere gevoelens, balans leefgebieden/vitaliteit.

Lees meer

Marieke Martens – Ma.Ma. kinder en jeugdcoaching (Deventer)

Marieke is een coach waarbij je je snel op je gemak zult voelen. Ze is invoelend en rustig van aard en weet hoe ze jongeren in hun kracht kan zetten. De focus ligt op ‘wat kun je wel’ in plaats van ‘wat kun je niet.’ Samen met de jongere gaat zij op zoek naar zijn of haar talenten zodat hierdoor meer zelfvertrouwen kan ontstaan. Specialismen; onzekerheid en angsten, sociaal-emotionele problemen, sombere gevoelens, stress en burn-out klachten en scheiding- en rouwverwerking.

Lees meer