Menu openen Menu sluiten

Coaches

Shedya Manz – Boxing by Shey (Deventer)

Krachtig kickboksen voor JOU! Omdat je het soms kan gebruiken, je wat krachtiger te voelen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je het even lastig kan hebben. (Kick-)boksen kan hierin een tool zijn om je te helpen. Om lastige situaties een uitlaatklep te geven, zonder dat jij je hierin verliest. Het lichaam kan namelijk niet verbergen wat jij voelt. Soms kan het lichaam zelfs laten zien, wat jij verbergt. Waar je zelf niet eens bewust van was. Bij ‘Boxing by Shey’ organiseren we een veilige setting waar jij mag zijn wie je bent. Haar specialismen zijn: weerbaarheid, emotie regulatie, agressie regulatie, versterken van een positief zelfbeeld/zelfvertrouwen, werken met jongeren met ASS, LVB (lichtverstandelijke beperking), traumasensitief werken (geen behandeling).

Lees meer

Peter Schmidt – Buitenplaats de Poel (Apeldoorn/Wenum Wiesel)

Buitenplaats de Poel creëert een omgeving waarbij wij samen inspelen op je vraag en talenten. Wij versterken met jou je zelfvertrouwen en activeren en bekrachtigen juist dat waar jij goed in bent. Wij sluiten graag aan op je behoeftes en interesses vanuit rust, ruimte en zonder tijdsdruk. Bij ons mag je zijn wie je bent met al je talenten. Wij ondersteunen individueel, in groepsverband, systemisch en ambulant. Daarnaast bieden wij ook PMT.

Lees meer

Youri Egbreghts – FBA Fitness & Boxing Area (Deventer)

Youri staat bekend om zijn rustige, vriendelijke én duidelijke benadering, waardoor hij een veilige en ondersteunende omgeving kan creëren. Hij begrijpt dat ieder individu anders is en een unieke aanpak vereist. Vanwege zijn ambulante werkwijze kan hij hier op inspelen door zowel thuis, op school of op een sportlocatie te begeleiden. Voor velen van ons is het leven soms net even te lastig. Iedereen kan af en toe wel wat sturing en een zetje in de juiste richting gebruiken. We hebben soms allemaal een beetje hulp nodig. Als coach en trainer, met passie voor het begeleiden van jeugd en jongvolwassenen met de focus op agressie regulatie, omgaan met weerstand, balans tussen school en privé en stress/burn-out, biedt Youri ondersteuning op maat voor jongeren die voor diverse uitdagingen staan. Als iemand die zelf fanatiek bokser is geweest en actief heeft deelgenomen aan diverse sporten, begrijpt hij de kracht van sport en beweging als geen ander.

Lees meer

Linde Tornabene-Poesse – Praktijk in het Maanlicht (Zutphen)

Wanneer ziekte en/of (komend) verlies een rol speelt in je leven, kan dat veel invloed hebben op hoe je je voelt. Linde begeleidt jongeren en gezinnen in dit proces en stemt graag af op de behoeften die er zijn. Ze ziet jongeren individueel of samen met het gezin. Dit kan in haar praktijk, thuis, op school, buiten of op locatie zoals bijvoorbeeld het ziekenhuis. Samen kijken we naar wat je nodig hebt in dit proces. Bij Linde vind je oprechte betrokkenheid, erkenning, betrouwbaarheid, afstemming op jouw behoeften en een gepaste dosis humor. Ze ziet jou, met jouw krachten, kwaliteiten en uitdagingen. Ze zet verschillende methodes in om jou en/of jullie bij dit proces te begeleiden.

Lees meer

Brenda Kroon – Gelukpaarden (Beekbergen)

Brenda is een rustige, vriendelijke en ruimdenkende coach die jou al snel op je gemak laat voelen. Vanuit dit vertrouwen kan jij samen met haar en de Gelukpaarden oefenen hoe jij in het dagelijks leven kan reageren op en kan omgaan met de situaties waarin jij voorheen vastliep. Jij leert op een andere manier naar jezelf te kijken en je gaat jezelf beter begrijpen. Paarden zijn een goed ‘hulpmiddel’ voor het oefenen van allerlei vaardigheden. Zij maken het voor jongeren met een hulpvraag mogelijk om zich makkelijker open te stellen voor hulp. Jij ervaart emotionele steun door de aanwezigheid van de paarden. Brenda laat jou activiteiten met de paarden uitvoeren. Daarbij gaat het vooral om doen en minder om praten. Bij Gelukpaarden kun jij in de buitenlucht ervaren, verwerken, veranderen en ontspannen. Haar specialismen zijn: ASS, HSP, sombere gevoelens/niet lekker in vel, onzekerheden/angsten, sociale-emotionele problemen en gedrag met een uitdaging.

Lees meer

Marouan Toutouh – Toutouh trainingen & begeleiding (Apeldoorn)

Marouan beschrijft zichzelf als empathisch en resultaatgericht. Als individuele coach focust hij op het ontdekken van jouw unieke krachten en het overwinnen van obstakels. Zijn aanpak is doelgericht, waarbij hij je begeleidt om concrete stappen te zetten naar persoonlijke groei en succes. Zijn specialismen: agressie regulatie, in beweging komen (sport), sociaal emotionele problemen, gedrag met uitdagingen, streetwise. Marouan werkt met een team samen en ze kijken bij welke coach jouw vraag het beste past.

Lees meer

Martijn van den Berg – Bergfit (Wichmond)

Gaat het even niet zo lekker met je, dan helpt Martijn je graag om door middel van sport en avontuur, jou weer in je kracht te zetten. Niet denken maar doen helpt vaak om je probleem inzichtelijk te krijgen en samen helder te krijgen welke competenties je wil versterken. Martijn gebruikt de natuur als lokaal om jou met avontuurlijke activiteiten te laten ervaren wat je kunt en wat je in je hebt. Door je uit te dagen laat ik je groeien. Zo gaan we gaan samen aan de slag om door middel van ervarend leren weer grip te krijgen op jouw situatie. BERGFIT richt zich op het leren door ervaringen voor jongeren met de volgende problematiek: • Faalangst/onzekerheid • ADHD • Omgaan met motivatieproblemen • Hoogbegaafdheid • Gedrag met een uitdaging/agressie regulatie

Lees meer

Angelique Waayer – De Cocon (Apeldoorn)

Als coach is Angelique betrokken bij de studenten en vindt ze betrouwbaar zijn belangrijk. Graag wil ze een luisterend oor voor je zijn, meedenken met wat jij graag zou willen en samen onderzoeken welke oplossing we kunnen vinden voor jouw situatie. Hierbij is samenwerking belangrijk en afstemming met andere betrokkenen. Daarnaast is Angelique enthousiast en vindt ze een gevoel voor humor belangrijk. Haar specialismen zijn: werken aan je zelfbeeld, versterken van je zelfvertrouwen en weerbaarheid, AD(H)D en HSP, Sociaal- en emotionele problemen, angstproblematiek, hechtingsproblematiek, traumaverwerking / begeleiding bij jongeren, balans tussen school en privé.

Lees meer

Peter Hagen – Zorgparaat (Apeldoorn)

Peter is een coach die duidelijk, betrouwbaar en betrokken is. Daarnaast heeft hij inmiddels veel ervaring opgedaan in het werken met jongeren met autisme en is hij een specialist op dit gebied. Peter is rustig en weet goed aan te sluiten bij jou en je ouders/verzorgers. Hij gebruikt niet één bepaalde methodiek maar maakt gebruik van onderdelen uit verschillende methoden waar hij afgelopen jaren in geschoold is zodat hij maatwerk bij je kan bieden. Dit kan met gesprekken aan de keukentafel. Maar ook door bijvoorbeeld met je te wandelen of te fietsen. Peter gelooft dat het belangrijk is om je thuissituatie goed te kennen en daarom wil hij ook graag de kennismaking bij je thuis doen. Peter neemt alleen jongeren aan die in gemeente Apeldoorn wonen.

Lees meer

Karijn Sieben – Intuïtief coach en trainer (Voorst)

Karijn is een vriendelijke en positieve coach. De essentie van haar coaching is om écht naar jou te luisteren. Als het even niet zo goed gaat op school, thuis of in je vrije tijd gaan we samen op zoek naar oplossingen die voor jou goed voelen. Naast het zoeken van oplossingen vindt ze het belangrijk dat je gaat onderzoeken wat jouw talenten zijn en wat je leuk vindt om te doen. We kijken samen welke stappen je hier in kunt zetten. Zo kun jij met plezier en zelfvertrouwen in het leven staan! Karijn kijkt vooral vanuit de hele mens en heeft een brede ervaring met diverse jongeren/leerlingen. Als ik dan toch gevraagd wordt om specialismen te noemen zijn dat: emotionele problemen, stress/burn-out/prestatiedruk, HSP, sombere/angstige gevoelens/niet lekker in vel zitten en leren omgaan met een beperking (zelfacceptatie).

Lees meer