Menu openen Menu sluiten

Coaches

Nadja van den Berg – Jongerencoach

Zodra je bij Nadja bent voel je de rust en haar kwaliteit om zich makkelijk en snel in te kunnen leven. Ze is open-minded en daardoor makkelijk in contact.   Ze coacht vanuit haar eigen (kook-)studio op de boerderij in Eefde, waar ze woont. Deze boerderij en de (moes)tuin nodigen uit tot inspiratie voor nieuwe stappen in je leven, of om gewoon even je hoofd leeg te maken. Door te koken, de tuin in te gaan of met haar lieve hond te gaan wandelen. Ook werkt Nadja ambulant.  Nadja heeft voor iedereen een luisterend oor zodat je je gedachten, vragen en problemen kunnen ordenen. Haar specialismen zijn: omgaan met motivatieproblemen, emotionele en gedragsproblemen, balans leefgebieden (prive/school & werk), voeding, (familie-)opstellingen. En binnenkort ook op het gebied van trauma.

Lees meer

Niels Lam

Niels heeft een groot empathisch vermogen (inleven in de ander). Hij zorgt ervoor dat de jongere zich daadwerkelijk gezien en gehoord voelt. In zijn werk als coach maakt Niels graag gebruik van humor; sommige uitdagingen kunnen al behoorlijk ingewikkeld zijn. Dit betekent natuurlijk niet dat hij de hulpvraag van de coachee (jongere) niet serieus neemt. Niels werkt als coach graag samen met de persoon die hij ondersteunt; samen kijken naar de uitdaging, en die aangaan. Daarbij is hij niet bang om het een keer mis te hebben, niemand is tenslotte perfect. Zijn wie je bent is voor Niels als persoon, en als coach, heel belangrijk. En anderen begeleiden, zodat zij ook kunnen zijn wie ze willen zijn, is iets waar hij zich graag voor inzet. Specialismen: (Gender-) identiteit, seksuele gerichtheid, adoptie, stress en burn-out, omgaan met weerstand, sombere gevoelens/niet lekker in je vel/emotionele problemen en onzekerheid/angsten. 

Lees meer

Bianca Berger

Bianca is een rustige, empathische, intuïtieve coach die een luisterend oor biedt en graag echt wil horen wat de jongere vertelt zodat zij goed kan inschatten waar de blokkades liggen en hierdoor heel gericht met de jongere aan de slag kan. Zij benadert de coaching op de mens in zijn geheel: Fysiek, mentaal, emotioneel, fysiologisch en de energie. Deze elementen komen er dan ook allemaal aan te pas tijdens een traject. Specialismen: zelfvertrouwen, stressmanagement, omzetten van ‘negatieve naar motiverende gedachten/overtuigingen (Psych-K), frustratie en woedemanagement, voeding, sociaal emotionele problemen en omgaan met sombere gevoelens, balans leefgebieden/vitaliteit.

Lees meer

Ma.Ma. kinder en jeugdcoaching

Marieke is een coach waarbij je je snel op je gemak zult voelen. Ze is invoelend en rustig van aard en weet hoe ze jongeren in hun kracht kan zetten. De focus ligt op ‘wat kun je wel’ in plaats van ‘wat kun je niet.’ Samen met de jongere gaat zij op zoek naar zijn of haar talenten zodat hierdoor meer zelfvertrouwen kan ontstaan. Specialismen; onzekerheid en angsten, sociaal-emotionele problemen, sombere gevoelens, stress en burn-out klachten en scheiding- en rouwverwerking.

Lees meer

Interstap

Soraïda Dammers en Sylvia van Kampen werken als Jobcoaches bij Interstap met beiden hun eigen expertise.   We werken graag met jongeren en kunnen ons goed voorstellen dat het niet altijd makkelijk is om de juiste weg te vinden in je leven. Als jobcoaches werken we levensbreed. Dit betekent dat we naast het versterken van studievaardigheden (“Hoe kom je op tijd? Hoe voorkom je uitval? Hoe maak je problematiek in (school)gedrag bespreekbaar?”) ook kijken naar de omstandigheden die voor jou school of werk belemmeren. Wanneer het nodig is, betrekken we jouw netwerk bij de coaching en als je het fijn vindt kunnen we op huisbezoek komen. Onze coaching is erop gericht om de omstandigheden in jouw persoonlijke situatie zo optimaal mogelijk te krijgen, waardoor dit het werk of school niet langer in de weg zit en je weer met plezier kunt bouwen aan de toekomst. Soraïda en Sylvia zijn betrokken, bevlogen en betrouwbaar, houden van korte lijnen en heldere afspraken en blijven dan ook in nauw contact met school en andere betrokken hulpverleners.   Specialismen: jobcoaching, onzekerheid, angst en verminderd zelfvertrouwen, balans school en privé, kwetsbare jongeren begeleiden/wegwijs maken op school (overstapcoach), sociaal emotionele problemen, leren leren.

lees meer

John Elskamp

John werkt vanuit zijn praktijk in Twello en is een heldere, duidelijke, toegankelijke, enthousiaste, motiverende en stimulerende coach die jongeren traint en coacht om in hun kracht te komen en vooral te blijven. Behalve vanuit zijn praktijk-/coachruimte beschikt hij over een eigen sportstudio. Zijn motto is “kijken naar de mogelijkheden, door te Doen – te Ervaren – te Leren”. Bewustwording, Zelfvertrouwen, Zelfsturing en Zelfregulering zijn onderwerpen die gedurende het maatwerk traject helder en duidelijk worden. Specialismen: Leefstijlinterventie, Stressreductie, Persoonlijke effectiviteit/Persoonlijke groei zowel fysiek als mentaal, Cirkeltraining [controle aandacht & gedachte]

Lees meer

John Daha

John biedt laagdrempelige begeleiding waarbij je het gevoel krijgt dat er echt naar je geluisterd wordt. Hierin is ontspanning en humor erg belangrijk, maar vergis je niet. Ik blijf oplossingsgericht denken en verlies onze doelen niet uit het oog. Met de juiste motivatie en inzet moet het lukken om datgene te realiseren wat belangrijk is om de volgende stappen in je leven te zetten. Vanzelfsprekend spreken we af waar jij je prettig voelt en ben ik goed bereikbaar voor je. Aantal specialismen is o.a. streetwise, balans leefgebieden, oplossing gericht werken, gedrag met een uitdaging en cultuur sensitief.

Lees meer

Wim Stephanus

Hey, vind jij het systeem ook zo ingewikkeld? Ligt niet aan jou hoor, maar wel handig om er mee om te leren gaan. Kom gewoon zoals je bent met je vragen, frustraties en dromen. Als je ergens wilt komen, vinden we samen wel een weg. Jij zit achter het stuur en ik help je. Specialismen: als je niet in een vakje past/wilt, anders bedraad bent, kritisch bent op hoe het ‘hoort’, op zoek bent waar je passie/talent zit. En als je iets met muziek wilt, ook welkom!

Lees meer

The Streetz, Metin Yavuz

Metin werkt outreachend, ambulant en spreekt met de jongere(n) af waar zij zich prettig voelen. Niets is hem te veel, hij spreekt niet van "probleemjongeren" maar van "jongeren met problemen". Deze wil hij graag begeleiden in het zoeken naar hun juiste weg. Metin heeft verschillende functies gehad in het sociaal domein. Van straatjochie naar een bevlogen senior social worker. Specialismen: jongeren met een uitdaging, streetwise, cultuursensitief, zingeving (eigen kracht) en bewustwording.

naar de site

H3Lab, Marijn Bontje

Soms loop je even vast en is het nodig dat iemand jou een spiegel voorhoudt. Ga staan voor wat jij wilt en ga aan de slag met je doelen. Wij helpen je daarbij. Je vindt bij ons gelijkgestemden, je bent namelijk niet de enige. Wij werken individueel met jou en in groepsverband. H3 lab biedt persoonlijke en professionele ontwikkeling voor mensen die zichzelf serieus nemen en tegelijkertijd fun willen hebben.

naar de site