Menu openen Menu sluiten

Coaches

John Elskamp

John werkt vanuit zijn praktijk in Twello en is een heldere, duidelijke, toegankelijke, enthousiaste, motiverende en stimulerende coach die jongeren traint en coacht om in hun kracht te komen en vooral te blijven. Behalve vanuit zijn praktijk-/coachruimte beschikt hij over een eigen sportstudio. Zijn motto is “kijken naar de mogelijkheden, door te Doen – te Ervaren – te Leren”. Bewustwording, Zelfvertrouwen, Zelfsturing en Zelfregulering zijn onderwerpen die gedurende het maatwerk traject helder en duidelijk worden. Specialismen: Leefstijlinterventie, Stressreductie, Persoonlijke effectiviteit/Persoonlijke groei zowel fysiek als mentaal, Cirkeltraining [controle aandacht & gedachte]

Lees meer

John Daha

John biedt laagdrempelige begeleiding waarbij je het gevoel krijgt dat er echt naar je geluisterd wordt. Hierin is ontspanning en humor erg belangrijk, maar vergis je niet. Ik blijf oplossingsgericht denken en verlies onze doelen niet uit het oog. Met de juiste motivatie en inzet moet het lukken om datgene te realiseren wat belangrijk is om de volgende stappen in je leven te zetten. Vanzelfsprekend spreken we af waar jij je prettig voelt en ben ik goed bereikbaar voor je. Aantal specialismen is o.a. streetwise, balans leefgebieden, oplossing gericht werken, gedrag met een uitdaging en cultuur sensitief.

Lees meer

Wim Stephanus

Hey, vind jij het systeem ook zo ingewikkeld? Ligt niet aan jou hoor, maar wel handig om er mee om te leren gaan. Kom gewoon zoals je bent met je vragen, frustraties en dromen. Als je ergens wilt komen, vinden we samen wel een weg. Jij zit achter het stuur en ik help je. Specialismen: als je niet in een vakje past/wilt, anders bedraad bent, kritisch bent op hoe het ‘hoort’, op zoek bent waar je passie/talent zit. En als je iets met muziek wilt, ook welkom!

Lees meer

The Streetz, Metin Yavuz

Metin werkt outreachend, ambulant en spreekt met de jongere(n) af waar zij zich prettig voelen. Niets is hem te veel, hij spreekt niet van "probleemjongeren" maar van "jongeren met problemen". Deze wil hij graag begeleiden in het zoeken naar hun juiste weg. Metin heeft verschillende functies gehad in het sociaal domein. Van straatjochie naar een bevlogen senior social worker. Specialismen: jongeren met een uitdaging, streetwise, cultuursensitief, zingeving (eigen kracht) en bewustwording.

naar de site

H3Lab, Marijn Bontje

Soms loop je even vast en is het nodig dat iemand jou een spiegel voorhoudt. Ga staan voor wat jij wilt en ga aan de slag met je doelen. Wij helpen je daarbij. Je vindt bij ons gelijkgestemden, je bent namelijk niet de enige. Wij werken individueel met jou en in groepsverband. H3 lab biedt persoonlijke en professionele ontwikkeling voor mensen die zichzelf serieus nemen en tegelijkertijd fun willen hebben.

naar de site

Marjol-n, Marjolein Schotman

Marjolein is liefdevol, open minded, intuitief, laagdrempelig en makkelijk in contact. Ze komt snel tot de oorzaak van het probleem; dat is waarmee ze met jou aan het werk gaat. Ze heeft ervaring als docent en begeleidingsdeskundige op het MBO. Specialismen: vitaliteit/balans op alle leefgebieden, balans school/privé, sociaal emotionele problemen en sombere gevoelens, bewustwording.

naar de site

Praktijk the Source, Margareth Eijck

Margareth is een coach met een holistische inslag. Kenmerkend voor haar is een hoog analytisch vermogen, empatisch, praktisch, geduldig en doeltreffend. Specialismen: onzekerheid en angsten, hoog sensitieve personen, stress/burn-out, bewustwording en de balans school en privé terug vinden.

naar de site

Cases to care, Martijn Simmelink

Cases to care zet zich in voor jongeren met een afstand tot de maatschappij, een “stempel” en een weerstand tegen hiërarchische (zorg)organisaties hebben. De coaches weten hierbij goed de verbinding met de jongeren te vinden. Specialismen: gedrag met een uitdaging, ASS, AD(H)D, omgaan met weerstand, onzekerheid en angsten.

naar de site

Praktijk Aventurijn, Ursula Becker

Ursula is een coach die het belangrijk vindt dat iedereen een behandeling op maat krijgt. Ze kijkt naar het individu en de omstandigheden waarin iemand opgroeit. Ze werkt vanuit een positieve benadering. Specialismen: echtscheidingen, angsten op diverse gebieden, sociaal/emotionele problemen en heeft veel kennis van de Turkse cultuur.

naar de site

Hondgenoot, Gigi Splinter

Enthousiaste coach met goed inlevingsvermogen, buitenmens, gaat tot de bodem en kan out of the box denken. Specialismen: werkt met inzet van honden bij vastlopen op sociaal emotioneel gebied, gedrag met een uitdaging, streetwise, ASS, AD(H)D, motivatieproblemen, weerstand.

naar de site