Menu openen Menu sluiten

John Daha – JD coaching (Zwolle)

John Daha – JD coaching (Zwolle)

Op mijn 18e ben ik gestart in de horeca als kok/kelner en barkeeper. Ik heb vele afwisselende functies gehad in het binnen-en buitenland. Het werken met mensen beviel mij toen al enorm. De interacties en gesprekken die je voert in de horeca lopen uiteen van een kletspraatje tot iemands hele/halve levensverhaal. Elk contact en verhaal vond ik interessant om naar te luisteren.

Op mijn 27e kreeg ik een mooi aanbod voor een pedagogische opleiding en een baan als groepsleider op een internaat., Deze kans heb ik met beide handen aangepakt. Ik heb ervaring opgedaan als groepsleider, medewerker in een kamertrainingscentrum en als ambulant begeleider.

Naarmate de jaren verstreken, werd mijn doelgroep ouder en werkte ik enkel als ambulant begeleider. Ik vond dat ik individueel meer voor iemand kon betekenen dan als ik op een groep werkte. Met name de motivatie van een jongvolwassene en zijn wil om te ontwikkelen haalde ook het beste in mij naar boven. Het “out of te box” denken is dan ook niet vreemd voor mij.

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt besloot ik in 2021 zelfstandig door te gaan als ambulant begeleider (coaching). Ik kan nu in mijn werk sneller schakelen, flexibeler werken zonder te veel bureaucratie en het leveren van zorg op maat is vereenvoudigd voor mij.

Ik heb bijna mijn hele leven in Zwolle gewoond en ik woon er nu nog. Ik ben een trotse vader van 2 dochters en breng graag tijd met hen door. Daarnaast tracht ik sportief te blijven door te zaalvoetballen en te fitnessen. Ook zit ik het bestuur van een stichting die jaarlijks een internationaal karate toernooi organiseert. Als grote hobby rij ik graag motor en zit ik graag op het terras in het zonnetje.


Neem contact op met John Daha – JD coaching (Zwolle)

Vul hieronder je gegevens in