Menu openen Menu sluiten

Wim Stephanus – Crescendo (Zutphen)

Wim Stephanus – Crescendo (Zutphen)

Ooit zat ik op het MBO techniek. Dat ging goed en ik ging verder studeren op het HBO. Dat ging ook prima, dus naar de universiteit. Pas daar merkte ik, al bij de eerste lessen: “ik vind er helemaal niks aan”. Al die jaren was ik een beetje met de stroom meegedreven. Toen het echt pittig werd kwam ik erachter dat ik iets gedaan had waar ik totaal niet blij van werd. Ik ben toen gestopt met studeren en aan het werk gegaan als technoloog. Pas op mijn 31e durfde ik het roer om te gooien en ben ik organisatiepsychologie gaan studeren. Fantastisch, vanaf het eerste begin, helemaal mijn ding. Al snel kon ik daar mijn werk van maken. Nu ben ik 45 en werk ik al jaren met heel veel plezier als coach.

Dit vertel ik je om je te laten weten dat je niet alleen staat in je zoektocht. Zoals jouw en mijn verhaal zijn er heel veel. Je weg vinden als jongere is best lastig en het is belangrijk dat er iemand is die je helpt je weg te vinden. Dat is wat ik voor je kan betekenen. Ik heb veel mensen en ook veel jongeren geholpen om de warboel in zichzelf meer te gaan begrijpen: Waar je blij van wordt, waar je op leegloopt, hoe je je frustraties kunt omzetten in iets waar je wat aan hebt, hoe je jezelf kunt blijven en toch ook een beetje kunt meebewegen. Je mag je hele hebben en houden meenemen, ik vind niks raar en kan tegen een stootje. Ik ben ook niet zo van de vakjes, we gaan gewoon samen uitvinden hoe je je toekomst verder vorm wilt geven.

Ik woon met mijn gezin in Zutphen en speel piano. Ik heb in een bandje gespeeld en heb een bescheiden netwerk in de (pop)muziek. Dus, als jij ook blij wordt van muziek maken, kunnen we dat meenemen.


Neem contact op met Wim Stephanus – Crescendo (Zutphen)

Vul hieronder je gegevens in