Menu openen Menu sluiten

Netwerkbijeenkomst Plusvoorziening 22 november

Er is veel behoefte elkaar echt weer te ontmoeten en samen te spreken over onze jongeren; wat houdt ze bezig en wat hebben ze juist nu nodig? Ferm organiseert daarom een brede netwerkochtend en brengt iedereen die te maken heeft met jongeren en onze plusvoorziening samen!  Jij en je collega’s zijn van harte welkom.

Programma
–     09.00 uur     inloop: Gebouw 055, Condorweg 1 Apeldoorn. Er is ruime parkeermogelijkheid.
Gebouw 055 is vlakbij het NS station.
 –    09:20 uur    opening
–     09.30 uur    interactieve presentatie door Sanne Kooiman en Malu Keijzer.  (zie onder)
     10:30 uur    Nieuws over onze plusvoorziening.
     10:40 uur    pauze: dit loopt over in een brede netwerk – meet & greet met onze coaches.
In de ruime foyer van gebouw 055 kan je veel van onze coaches ontmoeten en met hen in gesprek
over hun expertise en hun drijfveren. Deel je vragen en ervaringen met collega’s en bedenk zo hoe je
jongeren meer steun kunt geven.
–     11:30 uur    lunch
–     12:15 uur    einde bijeenkomst

Sanne Kooiman (1994) is documentaire maker, ondernemer en spreker. Ze maakt documentaires over maatschappelijke thema’s onder jongeren, zoals depressie, prestatiedruk en de mannencultuur en zet zich in voor bespreekbaarheid en preventie van psychische problemen onder deze doelgroep. Waar anderen maatschappelijke thema’s vaak zwaar en dramatisch benaderen, brengt Sanne Kooiman deze thema’s juist met een realistische kijk en met humor. Ze combineert haar documentaires met een eigen verhaal en interactie met het publiek met als doel jou als luisteraar te inspireren en aan het denken te zetten over je kijk op onderwerpen waar we het normaal gesproken niet zo snel over zouden hebben.

AANMELDEN
Stuur deze week een mail met je voor- en achternaam, functie en emailadres naar info@ferm-s3h.nl
Je ontvangt dan een bevestiging. In je mail graag aangeven of je wel of niet gebruik maakt van de lunch en of je dieetwensen hebt waar we rekening mee kunnen houden. Als je je al aangemeld hebt en aangegeven hebt of je gebruik maakt van de lunch (met eventuele dieetwensen), hoef je dit niet nogmaals te doen. Heb je een collega die geen uitnodiging heeft ontvangen maar die wel geïnteresseerd is? Vermeld dit in je aanmeldmail.  Voor alle andere vragen kan je contact opnemen met Jessica Heidekamp, Sandra Schotgerrits of Valentijn van Waalwijk.

Laten we er samen een mooie bijeenkomst van maken.

Tot ziens op dinsdag 22 november!