Menu openen Menu sluiten

Nieuw Ferm lid Esther van Zeist

Per 1 januari heeft het Ferm programmateam een nieuwe medewerker,

Ik ben Esther van Zeist en ik ben blij dat ik met deze nieuwe uitdaging mag beginnen. Ik ben iemand die betekenisvol wil zijn en verbinding wil creëren. Een aantal van mijn werkwaarden zijn: nieuwsgierig, geven, inspireren, regelen, coördineren, experimenteren, humor, begeleiden en sfeer brengen. Ik hoop dat ik veel nieuwe mensen mag ontmoeten, vragen kan stellen en samen kan werken aan het realiseren van betekenisvolle ontwikkeling van jongeren op onze arbeidsmarkt en in de maatschappij.

Verder ben ik 44, getrouwd en heb ik een prachtige dochter van 13 jaar oud. Ze zit in het tweede jaar van de middelbare school. Ik woon in Apeldoorn, loop graag een rondje hard en sla vaak een balletje op de tennisbaan. En naast mijn passie voor de ontwikkeling van jongeren heb ik een grote liefde voor thee en doe dan ook een opleiding tot theesommelier. En wil je weten welke werkervaring ik heb kijk dan even op (1) Esther Mercx-van Zeist | LinkedIn