Menu openen Menu sluiten

Trainings aanbod voor OOP

Ferm biedt in samenwerking met Spoor 7 een training aan voor OOP’ers van VO-scholen en MBO-scholen uit de regio Stedendriehoek. De training bestaat uit kennisoverdracht en intervisie.  Deelnemers leren hoe het puberbrein werkt en krijgen achtergrondinformatie over gedrags- en ontwikkelingsproblemen. Tijdens intervisie worden situaties uit de praktijk van de deelnemers op een methodische, professionele manier met elkaar besproken. Je leert dus van de trainer en van elkaar. Hoe mooi is dat?

De training bestaat uit 6 bijeenkomsten. De eerste 3 bijeenkomsten starten met een kennisdeel en worden afgesloten met een intervisiedeel, na een kopje soep met brood. De laatste 3 bijeenkomsten houden alleen intervisie in. De groep van max. 12 deelnemers volgt deze training op de volgende maandagmiddagen/-avonden:

Dinsdag 28 januari, 18.00 uur – 21.30 uur

Dinsdag 11 februari, 18.00 uur – 21.30 uur

Dinsdag 3 maart, 18.00 uur – 21.30 uur

Dinsdag 17 maart, 18.00 uur – 21.30 uur

Deze training is bedoeld voor OOP’ers die met leerlingen/studenten werken. Van hen wordt verwacht dat zij praktijksituaties meenemen om te bespreken tijdens intervisie. Verdere voorkennis en/of voorbereiding wordt niet gevraagd. De training vindt doorgang bij minimaal 5 deelnemers. Aanmelden voor deze eerste lichting kan bij info@ferm-s3h.nl, graag onder vermelding van naam en school.